Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyáim

Kelly 

 

Kelly egy havanese keverék kutyus. 2006-ban született. Kelly az első saját kutyám.

Sokat jártam vele kutyaiskolába. 2007 októberben középfokú vezethetőségi vizsgát tett a Népszigeti kel1.jpg

kutyaiskolában. A csoportból ő végzett az első helyen.
Nagy szenvedélyünk a dog dancing. Sok versenyen részt vettünk. III. osztályban versenyez már, ami a legmagasabb osztály a dog dancingben.

Kelly könnyen tanítható kutya, élvezi a tanulást. Hobby szinten agilityzünk a Csepeli kutyaiskolában.

Ő egy mindig vidám kiskutya. Ha rossz kedvem van, akkor ő biztos felvidít. Imád emberek közt lenni. Kelly az egész világot szereti. Sőt! Azt hiszi, hogy a világ neki teremtődött és az emberek azért vannak, hogy vele foglalkozzanak. Ha pl. vendég jön hozzánk, akkor Kelly teljesen abban a tudatban van, hogy a vendégek hozzá jöttek. Igazából Kellyt meg kell ismerni, nem lehet szavakkal leírni. Tele van szeretettel ez a kiskutya.

Sokan megmosolyogják az utcán a termete miatt, és azt mondják rá, hogy "nem kutya". De szerintem a kistestű kutyák is ugyanolyan teljes értékű, igaz barátok, mint nagyobb társaik. Kelly egyedi arcszerkezettel rendelkezik, amitől mókás kinézete van. De ő így különleges. :) 

Tücsi 

Tücsi 2008 november 18-án született. A Bien Carados havanese kenelből való. 3,5 hónaposan került k2.jpghozzám. Ő egy kicsit érzékeny lelkű kutya, könnyen megijed váratlan helyzetekben.

Sokáig szoktatni kellett az emberekhez, mert még megsimogatni sem hagyta magát idegeneknek.

Nagyon pörgős kiskutya, imád frisbeezni, dog dancingelni, agilityzni. Sokat jártunk dog dancing bemutatókra, ahol hamar megszokta a tömeget, zajt és a többi kutyát.

Kiskorától kezdve tanítottam dog dancing trükkökre. Nagyon könnyen tanul és élvezi a táncot. A Csepeli kutyiskolában hobby szinten agilityzünk.

Tücsi egy olyan kutya, aki folyamatosan a nyomomban van. A lakásban mindenhova követ. Ha elmegyek otthonról, akkor is mindig velem szeretne jönni. Ha olyan helyre megyek, ahova lehet kutyát vinni, akkor Tücsi mindig velem tart. :)

Tücsivel nagyon különleges a kapcsolatom. Ő az a kutya, akit soha nem tanítottam engedelmességre. Ha valami rosszat csinált, akkor elég volt egyszer rászólni és többet nem csinálta. Az utcán kiskorától kezdve szabadon sétáltattam. Soha nem kellett tanítani neki, hogy ne szaladjon el, vagy ha hívom akkor jöjjön vissza. Mindig szót fogad nekem. Ő egy álomkutya.

 

Gizmo

5.jpgGizmo 2011. október 14-én született. Az Agilis papillon kennelből való. Nagyon aranyos, barátságos kiskutya. 5 hónaposan került hozzám. Nagyon szereti a hasát, ezért könnyen tanítható. Jutalomfalatért bármit megtesz. :) Elkezdtem neki dog dancing trükköket tanítani. Gyorsan tanul. Tánc közben folyamatosan csóvál, nagyon élvezi a közös munkát. Magabiztos kutya, nem ijed meg váratlan helyzetekben. Kutyás rendezvényeken nem zavarja a nagy tömeg, sok kutya, hangos zene. Mindenkivel nagyon barátságos, örül neki, ha valaki odamegy hozzá megsimogatni.