Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kelly első trükkvideója :)

 

 

Acana kupa

2007. május 28. Ez volt az első dog szlalom.jpgdancing versenyem Kellyvel. Elég rossz döntésnek  tartom így visszaemlékezve, hogy Kellyt rögtön hivatalos 1. osztályban indítottam, ahol nem lehet jutalomfalatot használni. Elég meleg volt aznap és Kelly nagyon lelassult a melegtől. Így nem nagyon akart csinálni semmit sem, főleg úgy nem, hogy még kaja sem volt nálam. Meg még viszonylag fiatal volt, ilyen korban még eléggé szétszórtak a kutyák. Kelly pont egy éves volt a verseny napján. Szóval megbántam, hogy nem hobby osztályban indítottam. Sokáig el voltam keseredve ezután a verseny után, hogy ennyire nem sikerült. De végülis úgy döntöttem, hogy nem adom fel.

5. helyezést értünk el.

 

 

Lucky Dip verseny - Esztergom

2007. szeptember 1-én került megrendezésre Esztergomban a Lucky Dip verseny. Ez volt kelly.jpg  az első lucky dip versenyünk. Ez egy olyan verseny, ahol mindenki ott húz ki egy zenét és egy tárgyat kelléknek. Van egy óra felkészülési idő. Ezalatt kell összerakni a kűrt. Fontos, hogy használjuk a kelléket és a zenéhez is kell illenie a produkciónak. Én egy kosarat húztam és az Antique-tól a Dinata Dinata számot. Ez a zene nagyon gyors volt Kellyhez, ezért elég nehéz dolgunk volt. A kosárral sem tudtam nagyon mit kezdeni, csak megkerültettem Kellyvel. Ahhoz túl pici volt a kosár, hogy Kelly beleférjen, ahhoz meg túl nagy, hogy a szájában tudja hozni. Szóval pont nem jó méretű volt nekünk. Ez a verseny nem igazán sikerült jól. Kellynek a fű is nagynak bizonyult, így csak ugrálva tudott benne közlekedni.

8. helyezést értünk el.

 

 

Népszigeti bemutató csoport

A Népszigeti kutyasuli bemutató csoportjának voltunk a tagjai egy évig. Sok rendezvényreminden-1.jpg   mentünk bemutatózni. Voltunk a Városligetben a Kutyafuttán, Erzsébetvárosban az Ebugatta rendezvényén és a Hajógyári szigeten. Sokat gyakoroltunk a csoport tagjaival. Igazából azért léptünk ki a bemutató csoportból, mert Kelly nehezen szokta meg, hogy más kutyákkal együtt kell dolgoznia. Ő inkább olyan kutya, aki egyéni feladatokban jó. De nagyon sok mindent megtanult ez alatt az idő alatt. A kedvencem, amikor a nagyobb testű kutyák sorban feküdtek és Kellynek kellett átugrálnia fölöttük. Meg persze a bemutatók alatt szokta a nyüzsgést, ami jót tett neki, mert a dog dancing versenyeken már nem volt furcsa neki a sok ember.

 

 

V. Pestújhelyi dog dancing verseny  

nana.jpg2008. május 24-én került megrendezésre az 5. Pestújhelyi dog dancing verseny. A The  Kelly Family Nanana című számát választottam kűrzenének. Hobby osztályban indultunk, mert nem voltam benne biztos, hogy Kelly kaja nélkül is megcsinálja majd a dolgokat. Egész jól sikerült a kűrünk. Egy probléma volt, hogy Kelly a kűr vége felé elkezdett ugatni. Ezért elég sok pontot vontak le tőlünk.

4. helyezést értünk el

http://videa.hu/videok/allatok/prebeginner-dog-dancing-02-budapest-dogdancing-kutya-yUdMSBblubTXyqBU

 

 

Lucky dip verseny - Állatsziget

2008.augusztus 16-án a Rex Állatszigeten indultunk egy dog dancing versenyen. A The Corrs: Paddy McCharty című számát húztuk és egy gyékényt kelléknek. 4 helyezést értünk el.

Videó:


 

Kelly karácsonyi dog dancing videója 

I. Szegedi dog dancing verseny

szeg.jpg2009. május 7-én került megrendezésre az I. Szegedi dog dancing verseny. Michael Flatley  Dance above the rainbow című számát választottam kűrzenének. Hivatalos 1. osztályban indultunk, mert már sokan mondogatták, hogy miért dscn2664.jpgnem indulunk soha hivatalosban. Itt nem lehet kaját használni közben, ezért sem neveztem sokáig Kellyt csak hobbyban. A számításaimhoz képest jól sikerült a verseny. Kelly nagyon jól dolgozott kaja nélkül. Egy két helyen megakadt, de ahhoz képest, hogy mire számítottam, nagyon jól sikerült. 3. helyezést értünk el.


Ezen a versenyen indultunk párosban is Wilheimszeg2.jpg Fruzsinával és Pamival. Ahhoz képest,  hogy szinte semmit nem gyakoroltunk, szerintem egész jó lett a kűr. Pami és Kelly nagyon jól kijönnek egymással, ezért is gondoltuk azt, hogy csinálunk egy párost.

1. helyezést értünk el.

 

 

 

Langenwang - dog dancing

Kellyvel talán ez volt a legjobb versenyünk. Mindent úgy megcsinált, ahogy szerettem volna. Nagyon jó kedve volt aznap, ami meg is látszott a kűrünkön.

 

 

Dog dancing bemutató - Zöldliget óvoda

100_2372.jpg 

Voltunk bemutatózni a Zöldliget óvodában. A gyerekek és szülők egyaránt nagyon élvezték a bemutatót, ami a videón hallatszik is :-)

Jó volt látni, hogy ilyen jól fogadták a kutyákat az oviban. Kelly is élvezte, hogy gyerekek közt lehet. Sokan odajöttek a bemutató után megsimogatni.

 

 

Dog dancing bemutató - Rex Állatsziget

gyereknap03.jpg 

 

Meghívtak minket bemutatózni az Állatszigetre egy gyereknapi rendezvény alkalmából.

 

 

I. Herosz dog dancing verseny

hero.jpg2009.06.07-én került megrendezésre az I. Herosz dog dancing verseny. Kellyvel Michael Flatley: Dance above the rainbow című számra táncoltunk. II. osztályban 3. helyezést értünk el.

k1.jpg

 

   

hero2.jpg 

Quartett osztályban is indultunk Wilheim Fruzsinával és Pamival. 3. helyezést értünk el.

 


 

Lucky Dip - Langenwang

lang.jpgLangenwang 2008. január 20. Ez volt az első külföldi versenyünk. Ez Lucky Dip verseny  volt. A verseny témája a musicalek voltak. Amikor meghallottam, hogy ez lesz a téma azon izgultam, hogy nehogy a Macskák zenéjét húzzam. Kellyn egyébként is nevetnek a mérete miatt (egy macska nagyobb nála), gondoltam úgy még jobban nevetnek majd rajta. Szóval elmentem a versenyre, ki voltak rakva a tárgyak. Amikor megláttam a kaparófát az asztalon, akkor úgy éreztem, hogy biztos én fogom húzni. És így is lett, kihúztam a Macskák zenéjét és a kaparófát kaptam mellé. Azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem történhet aznap. Ezek után bevittek minket egy állatorvosi rendelőbe, hogy ott tudunk gyakorolni. Kelly rögtön remegni kezdett, ahogy bementünk az állatorvosi szobába. Kellyről azt kell tudni, hogy nagyon fél az állatorvosnál. Ezen már csak röhögni tudtam, hogy semmi nem jön össze. Úgyhogy kalandos volt ez a verseny.

5. helyezést értünk el.

 

ÁTK klubnap - Dog dancing bemutató

 tk_1_-1.jpg2009.11.21-én a Lurdy Házba mentünk dog dancing bemutatózni. Az ÁTK tartott klubnapot aznap, amire meghívtak minket is.

Sok kutyás ismerőssel találkoztam és sok új embert is sikerült megismernem. Jó hangulatú klubnap volt, nagyon jól éreztük magunkat.    

Kelly imád emberek közt lenni. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi, hogy mindenki odament hozzá. Sokan megsimogatták, amit puszival hálált meg :-) Volt olyan, aki még örökbe is akarta volna fogadni. Mondtam, hogy nem lehet, ő az én kutyám! :-)

Videók:

1. bemutató:

 

2. bemutató:

 

 

Budapest Cacib - Dog dancing bemutató

2009.11.28-án és 2009.11.29-én a Budapest Cacib-on tartottunk dog dancing bemutatókat. Kellyvel az Oroszlánkirály zenéjére táncoltunk.

Videók:

1. nap:

 

2. nap:

 

 

II. Herosz dog dancing verseny

2010. június 6-án rendezték meg a II. Herosz dog dancing versenyt. Kellyvel III. osztályban I. helyezést értünk el. Több mint 6 láb osztályban 2. helyezést értünk el Fruzsival és Pamival.

 kk.jpga1.jpg

 

 

 

 

 kep-113.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V. Dzsembori dog dancing verseny

13.jpg

 

2010. október 10-én Szegedre mentünk dog dancing versenyre. Kellyvel hivatalos III. osztályban indultunk, ahol 1. helyezést ért el.

 

Több mint 6 láb osztályban is indultunk Fruzsival és Pamival, ahol 1. helyezsét értünk el.

 parosa.jpgszeged.jpg

 

 

 

 Lucky dip verseny - Univerzoo

2010. december 12-én lucky dip versenyre mentünk a mogyoródi Univerzoo-ba. Ott húztuk ki a zenét és a kelléket és volt egy megadott idő, ami alatt össze kellett rakni egy kűrt. Kelléknek egy tálat húztam, zenének meg az Aladdin mesefilm zenéjét. 6. helyezést értünk el.

 

 

Állat és ember családi nap

1.jpg

 

 

2011. április 30-án rendezték meg az Állat és ember családi napot. Kellyt beneveztem keverék szépségversenyre, ahol 2. helyezést ért el. :)))

 

 

 

I. Ebgondolat dog dancing kupa

k-t.jpg

 

 

2011. szeptember 11-én az I. Ebgondolat dog dancing kupán Kelly és Tücsi több mint 6 láb osztályban 3. helyezést értek el.

 

 

 

 

 

Állat és ember - Állatok világnapja

kelly1.jpg

 

 

2011. szeptember 25-én a Pestújhelyi Közösségi Házba mentünk az Állat és ember egyesület által szervezett állatok világnapja rendezvényre. Bemeneztünk a kutya ki mit tudra, ahol Kelly 3. helyezést ért el. A díjat Keresztes Ildikó adta át, amit Kelly egy puszival meghálált. :) kelly1h.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


I. Állat és Ember Dog Dancing Kupa

 

 

Pünkösd Dog Dancing Kupa - Komárom Monostori Erőd

 

Csivava fesztivál Dog Dancing bemutató