Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Next Top Dog Model verseny

 

Az elődöntő

img_d4205.jpg

 nevtelen2.jpg

 

 

 

 

 

 

Tücsivel és Kellyvel beneveztünk a Next Top Dog Model versenyre. Az elődöntő november 6-án, vasárnap volt a Római Parton, az Evezős Bowling szabad területén. Az egyik feladatban engedelmességi feladatokat kellett végrehajtani. Itt azt figyelték, hogy a kutyák mennyire engedelmeskednek a gazdájuknak, milyen az összhang kutya és gazda között, illetve a kutya viselkedését is nézték más kutyákkal szemben. Ezután egy fotózás következett, ahol fényképezték a kutyákat3.jpg4.jpg ülve, fekve és állva. Az idő is számított, hogy a kutyák milyen gyorsan veszik fel az adott pózt. Természetesen ezekben a pózokban meg is kellett maradnia a kutyáknak. Ez azért volt fontos, mert a gazdi nem lóghatott bele a képbe, tehát a kutyát ott kellett hagyni az adott pózban. Tücsi és Kelly nagyon ügyes volt mindkét feladatban. Az engedelmes résztől kicsit tartottam Tücsivel, mert soha nem tanítottam engedelmes feladatokra. Pórázt is csak egy évben 1x-2x látott. :) De ezt a feladatot is tökéletesen megcsinálta. Kellyvel sokat jártam kutyaiskolában, ezért az engedelmes feladatok jól mentek neki. Pár nappal az elődöntő után kiderült, hogy Tücsit beválaszották a 14 döntős kutya közé. Nagyon nagyon nagyon örültem neki! :)

 

Műtermi fotózás

(A képekért köszönet Kiss Csanádnak)

k3.jpgEgy műtermi fotózás következett Kiss Csanádnál, aki profi képeket csinált minden kutyusról. Tücsi nagyon felszabadult volt a fotózáson. Minden pózt elsőre felvett, amit kértem tőle. Még egy trükköt is sikerült lefényképezni, ahol a fejét a földre rakja. Ebből nagyon cuki kép sikeredett.

k5.jpg

Candy Fashion kutyaruhákba is le lett Tücsi fényképezve. Sokan mondták nekünk, hogy ezek a ruhák olyanok, mintha Tücsire szabták volna. Egyébként tényleg minden ruha jól állt rajta. Tücsi fel is került a Candy Fashion honlapjára, aminek nagyon örülök. Azóta már a családban a kutyákat a Candy Fashion öltözteti. :)

 

Szabadtéri fotózás

(A képekért köszönet Bémer Miklósnak)

Következő héten az Óbudai kutyakiképző iskolába mentünk fotózásra. A fotózást megelőzte egy kis sport, ahol volt agility miki.jpgedzés és kutya ki mit tud verseny. Tücsivel már 1 éve nem agilityztem, de ennek ellenére nagyon ügyesen ment a pályán. A kutya ki mit tud versenyen dog dancing trükköket mutattunk be, ahol 3. helyezést értünk el. Ezután következett a fotózás. Bémer Miklós fotózta a kutyusokat. Nagyon szép képek készültek. A Svábhegyi kutyaszalon is hozott kutyaruhákat. Tücsivel már előtte pár nappal bementünk az üzletbe kiválasztani a ruhát a fotózáshoz. Egy mikulásruhára esett a választásunk. Azért mikulásruhát választottunk, mert titkon szerettem volna egy karácsonyi képeslapot. Ez a tervem össze is jött, mert olyanok lettek a kutyaruhás fotók, amiket bármikor felhasználhatok karácsonyi képeslapnak. :)

 

A döntő

Majd eljött a nagy nap. A döntő a Symbolban került megrendezésre. Először modellek vezették fel a tucsi3.jpgkutyákat. Utána minden gazdi külön-külön felvezette a saját kutyusát. A színpadon mindenki bemutathatta a tudását. Talán ez volt az a része a versenynek, ahol tényleg kitűntek a kutyaegyéniségek. Itt igazán látszott, hogy milyen a gazdi kapcsolata a kutyájával. Mennyire irányítható a kutya ilyen extra körülmények közt. Tücsivel dog dancingeltünk. Úgy pattogott a trükkök végrehajtása közben, hogy alig tudtam követni. Nagyon élvezte az egészet. Ezen azért meglepődtem, mert azt hittem, hogy zavarni fogja a hangos zene és a fények. De rá pont ellenkezőleg hatottak ezek a tényezők. Mondjuk már dog dancing versenyen is észrevettem, hogy a hangos zenétől felpörög és sokkal aktívabb lesz tánc közben. Úgy látszik rá jó hatással vannak ezek a dolgok. :) Ezután divatbemutató jött profi modellekkel. Nagyon szép ruhákat láthattunk.

Az eredményhirdetés következett. Tücsi 3. helyezést ért el a Next Top Dog Model versenyen. Nagyon büszke vagyok rá! :)  

3.jpg

Szeretném megköszönni a szervezést Kis Hegedűs Rékának. Kiss Csanádnak és Bémer Miklósnak a gyönyörű fotókat. Éliás Angélának és Sepsi Katalinnak a fotózásokon a kutyaruhákat.

1.jpg

 

Nyereményeink:

- egy nagyon szép oklevél bekeretezve, ami már a szobám falán lóg :)

- 10.000 Ft-os Candy Fashion kutyaruha vásárlási utalvány (köszönet érte Éliás Angéliának és a Candy Fashion-nek)

- Portré rajz Tücsikéről (köszönet érte Börzsönyi Izoldának)

- Acana kutyatáp

- El Bundy kutyakozmetika által felajánlott 1 alkalmas luxus kutyakozmetikai kezelés 50 %-os kedvezménnyel (köszönet érte Csere Kingának és az El Bundi kutyakozmetikának)

- Divatmagazin fotózás

 

Svábhegyi kutyaszalon fotózás

kozos.jpg

A verseny után megkeresett minket Sepsi Katalin a kel.jpgSvábhegyi kutyaszalonból, hogy elmennénk-e kutyaruha fotózásra. Természetesen igent mondtam és nagyon örültem a meghívásnak. Kiss Csanádnál volt a fotózás a Malom stúdióban. Mindhárom kutyusom vittem. A fotózáson Kellyről kiderült, hogy egy igazi modell alkat. Forgatta a fejét a kamera előtt és cuki fejeket vágott. :)  Nagyon élvezte a fotózást, ami a képeken látszik is. :)

Kelly nem adja fel! Jövőre újra nevez a Next Top Dog Model versenyre. :)

 

1.jpg