Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Totó 

2008. augusztus 16-án dog dancing versenyre mentünk a Rex Állatszigetre Kelly nevű kutyámmal. A verseny után megláttam Totót egy Rex-es kendőben egyik gondozójával. Azonnal beleszerettem és tudtam, hogy nekem ő kell! Annyi információnk volt róla, hogy örökbefogadói akkor már kétszer visszavitték, mert agresszív volt. Csak úgy emlegették őt, hogy a „kis terrorista”. Egyszerűen nem tudtam otthagyni.

Nem tudtunk róla semmit, csak azt, hogy egy szomorú kutyus, aki egyedül van és csak arra vágyik, hogy biztonságban és szeretetben élhessen valahol, valakinél, aki megadja majd totibacsi.jpgmindezt neki. Cserébe örök hűséget adhat, amit nem lehet pénzért megvenni, csak szeretettel, türelemmel és gondoskodással kiérdemelhet tőle az ember.

Rendkívül bizalmatlan volt velünk és mindenkivel az első napokban. Agresszív volt és harapott. Nagyon félt mindentől és mindenkitől. Eleinte nem fogadott el semmit a vízen kívül. Rémülten ült a sarokban és figyelte, hogy mi történik körülötte.

Ha meg akartuk érinteni, simogatni, csak félelem volt látható a szemében és tudtuk, hogy támadásnak éli meg a közeledésünket. Nem tudni, min mehetett keresztül. Sok időbe telt, amíg sikerült elnyerni a bizalmát. Tőlünk már nem fél, bízik bennünk, szeret minket. Eltűnt a rémület a szeméből. Egy kedves barna szempár néz vissza felénk tele szeretettel, hűséggel és odaadással.

Úgy tűnik, hogy sikerült tompítani a múlt rossz emlékein, inkább hiszi, hogy az emberek jók. Odabújik simogatásért, ha valaki szeretettel közeledik hozzá. Talán azt is tudja, hogy soha többé nem bánthatja már őt senki, mert mi ott vagyunk neki és vigyázunk rá.

Sokat tanítgattam dog dancing trükkökre. Imád táncolni. Neki a dog dancing egyfajta terápia volt. A trükkök tanítása közben egyre jobban feloldódott.

Totó élete első dog dancing videója

Ez a videó 2 hónappal azután készült, hogy Totót örökbe fogadtuk. Nagyon sokmindent megtanult a 2 hónap alatt.

 

 

Kutya ki mit tud verseny

Kép

 

 

Elindultunk egy kutya ki mit tud versenyen a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában. Dog dancing trükköket mutattunk be. Totó első helyezést ért el. Ennek nagyon örültem, mert Totó akkor még csak 2 hónapja volt nálam. Nagyon sok trükköt megtanult 2 hónap alatt, amit ott be is mutattunk.

 

 

 

 

 Keverékkutya szépségverseny

 Kép

A Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában megrendezett keverékkutya szépségversenyre beneveztem Totót. 2. helyezést ért el.

 

 

 

Karácsonyi dog dancing videók

  

Ausztria - Langenwang

Kép

 

 

 

A Kincs ami nincs zenéjére táncoltunk. Totó nagyon kis ügyes volt. 

 

Bemutató - Állatsziget

Meghívtak minket az Állatszigetre bemutatózni egy gyereknapi rendezvényre. Nagyon büszkék Totóra, mert onnan fogadtuk örökbe. Kicsit féltem, hogy nem fog-e félni, hogy visszaviszem oda, ahonnan elhoztuk. De szerencsére abszolút nem érdekelte. Nagyon felszabadult volt. Éreztem, hogy megbízik bennem és tudta, hogy úgysem hagynám ott. Pedig őt már visszavitték a menhelyre az előző befogadói.


 

I. Herosz dog dancing verseny

KépTotóval 2009.június 7-én elindultam egy dog dancing versenyen. Nagyon kis ügyes volt. 1. helyezést értünk el. Ekkor még nem volt egy éve nálam. Nem gondoltam, hogy elsők leszünk. Büszke vagyok a kis szakállasra :-)

A Herosz kutyaiskolában volt a verseny. A Dzsungel könyve című musical zenéjére táncoltunk.

tt.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bemutató - Zöldliget óvoda

Meghívtak minket egy óvodába bemutatózni. A Kis hableány zenéjére táncoltunk. Nagyon nagy sikerünk volt.

Kép

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Bemutató a frisbee EB-n

2009. augusztus 22-én tartottunk egy kis dog dancing bemutatót a frisbee EB-n.


 

ÁTK klubnap - Dog dancing bemutató

Kép 

 

 

 

  2009.11.21-én a Lurdy Házba mentünk dog dancing bemutatózni. Az ÁTK tartott klubnapot aznap, amire meghívtak minket is.

Sok kutyás ismerőssel találkoztam és sok új embert is sikerült megismernem. Jó hangulatú klubnap volt, nagyon jól éreztük magunkat.

 

 Videók:

1. bemutató:


2. bemutató:

 

 

Budapest Cacib - Dog dancing bemutató

 

Kép

 

2009.11.28-án és 2009.11.29-én a Budapest Cacib-on tartottunk dog dancing bemutatókat. Totó még soha nem bemutatózott ennyi ember előtt. Nagyon kis ügyes volt, mindent megcsinált úgy, ahogy szerettem volna. Eleinte kicsit meg volt ilyedve a sok ember miatt, de mire sorra kerültünk már nem félt.

Videók:

1. nap:

 

2. nap:

 

 

V. Dzsembori dog dancing verseny

dzsembori.jpg

2010 október 10-én Szegedre mentünk az V. Dzsembori dog dancing versenyre. Totó hivatalos második osztályban 2. helyezést ért el. A kis hableány zenéjére táncoltunk.

toto1.jpg

 

 

Farsang kupa dog dancing verseny

farsang.jpg

 

2011 február 27-én dog dancing versenyre mentünk a mogyoródi Univerzoo-ba. Totóval a Ladánybene 27 együttes egyik számára táncoltunk. Totó nagyon lelkes volt végig a kűr alatt. Nagyon meg voltam vele elégedve. Hivatalos II. osztályban 3. helyezést értünk el. 

 

 

Állat és ember családi nap

2011_04_30_256.jpg

 

2011. április 30-án az Állat és ember családi napra mentünk a Pestújhelyi Közösségi Házba. Totót beneveztem kutyaszépségversenyre és kutya ki mit tud versenybe. A kutyaszépségversenyen veterán osztályban 2. helyezést ért el. A kutya ki mit tudot megnyerte. Jó kis nap volt, nagyon jól éreztük magunkat.

 

 

 

I. Ebgondolat dog dancing kupa

23.jpg

 

 

2011. szeptember 11-én rendezték meg az I. Ebgondolat dog dancing kupát. Totó hivatalos III. osztályban 1. helyezést ért el.

 

 

Állat és ember - Állatok világnapja

1.jpg

 

2011. szeptember 25-én a Pestújhelyi Közösségi Házba mentünk egy állatok világnapja rendezvényre. Volt kutya ki mit tud verseny, ahol Totóval 2. helyezést értünk el.

 

 

Dog dancing bemutató a Werkakadémián

toti.jpg

 

 

Meghívtak minket a Werkakadémiára dog dancing bemutatózni. 2011 december 16-án volt a rendezvény. Nagyon pici hely volt a bemutatóra, de ennek ellenére Totó nagyon ügyes volt, mindent megcsinált, amit szerettem volna. Karácsonyi zenére táncoltunk.